2012. január 19., csütörtök

Csak Egy Kis Pánik/Még Egy Kis Pánik 2DVDBontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul   
Magyar Szinkronnal és felirattal
A két film ára együtt 2999 Ft
Csak Egy Kis Pánik:
Egy keresztapa esetében a pánikbetegség rosszabb egy ágyba dugott, levágott lófejnél, egy újságba csavart halnál vagy egy géppisztolysorozatnál. Egy maffiafőnök esetében a gyengeség roszszabb a halálnál. Pedig New York soron következő donjából hirtelen elszállt a merészség. Éjszaka izzadtságban fürdik, nappal remeg, reszket, és a sírás kerülgeti. Ám a szerencse elévet egy halk szavú, szemüveges girnyót: szóval egy pszichológust.
A maffiafőnök gorillái kíséretében bekopog a rendelésre, és ráparancsol a rémült doktorra, hogy kezelje őt. A pszichológus inkább menekülne, de hát profikkal van dolga. Nem tehet mást, nekilát, hogy a keresztapát megszabadítsa a gátlásaitól. Ilyen furcsa párost valószínűleg nem látott még a világ!
Robert De Niro ritkán játszik vígjátéki szerepet: e film sikere után viszont érdemes elgondolkodnia azon, mennyire megéri komédiázni. A kétszeres Oscar-díjas színész számára ugyanis ez a film hozta a legnagyobb bevételt, és a legnagyobb nézőszámot.
EXTRÁK:
Audiókommentár - Billy Crystal és Robert DeNiro közreműködésével.
Bakiparádé - 7
Még Egy Kis Pánik:
Paul Vitti, a rettegett maffiavezér egy nap igencsak meglepi őreit a börtönben: bárgyú mosollyal fel-alá mászkál, és időről-időre nótára gyújt. Ha Vitti musicalszámokat kezd el dalolni a cellájában, vajon ki máshoz fordulhatnak az illetékesek, mint a pszichiáteréhez?
Sobel doktor hiába tiltakozik, gyorsan megszületik a döntés: Vitti beköltözik Sobel házába, hogy alapos kezelésnek vesse alá magát… Mi lesz ebből? Nos, csak semmi pánik!
Újra együtt a furcsa páros a nagysikerű Csak egy kis pánik második részében. Vitti ezúttal készen áll, hogy új életet kezdjen, messze a maffia világától - legalábbis ezt állítja. Gyenge idegzetű pszichiátere, Ben Sobel azonban nem biztos benne, hogy ez a született bűnöző valaha is jó útra térhet.
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendező és a társíró közreműködésével
Werkfilm (így készült) (kb. 12 p. )
Előzetes (kb. 2 p. )
DVD-ROM - Weblink



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-18 18:00
. Csak Egy Kis Pánik/Még Egy Kis Pánik 2DVDBontatlan - Jelenlegi ára: 2 999 Ft