2011. augusztus 28., vasárnap

Kinroad Force 50 robogó + Honda CS125 - csomagár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy 2007-es FORCE XT50QT-8A típusú 49 ccm-es, 3 lóerős segéd-motorkerékpár. 4600 kilométert futott.  Tárcsafék, zárható ülés alatti tároló rekesz, zárható kesztyűtartó, kormányzár, csomagtartó 15 kg teherbírással, 12v-os, önindító + berúgókar, rejtett tárolórekesz, 1db. 4kg teherbírású akasztófül a lábtérben, 13 col átmérőjű 11 cm széles kerekek elöl, 12 colos hátul, 95-ös ólom-mentes üzemanyaggal működő 4 ütemű léghűtéses motor, 2 személyes ülés, önsúly 97 kg.  Maximális sebessége, sík úton, körülbelül 65-70 km/h.
Könnyen tuningolható. A motor típusa 139QMB, amihez jelenleg két tuning hengerszett kapható, 79 és 89 ccm hengerűrtartalommal. Adok hozzá egy L méretű bukósisakot is.
Eladó továbbá egy Honda CS125 motorbicikli. Rendszámmal és lejárt forgalmival rendelkezik. 1987-ben készült Olaszországban a Honda CB125 licensze alapján.  A taljánok a saját igényeikhez igazítva alakították át a CB125-ös formáját. Nem exportálták így egy belpiacos modell maradt. Alkatrész kapható hozzá mert a CB125 típussal mechanikailag teljesen megegyezik.  
Jelenleg nem működőképes mert az elektronikai részét össze kell rakni. Az előző tulajdonosa szétvagdosta a kábelezését. A motorja működik és a többi része is rendben van. A rajta levő gumiabroncsok újak. Adok hozzá első-hátsó alufelnit is és még van egy pár maradék alkatrészem is egy bontott CB125-ből. Ezenkívül van egy szétbontott CB125 Twin blokkom is ehhez a típushoz. Ez egy ikerhengeres blokk amit szintén összerakható. A dugattyúk hiányoznak de egy kis utánajárással ezt is be lehet szerezni.  
A motor egy kis szereléssel talpra állítható és egy könnyen kezelhető kis gép lehet belőle. A legutolsó képen látható motor lett volna a végcél amivé át akartam alakítani.  
Egyben eladó mindkettő. Várom az ajánlatokat. A minimálár titkos. : ) Akit érdekelnek a motorok ne szégyeljen licitálni. : )
4 darab új, 175/70 R13-as, négy-évszakos gumiabroncsot beszámítok.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A postázás mindig a Posta vagy futárszolgálat aktuális díjszabása szerint, a vételár és a postaköltség átutalását követően történik! Utánvéttel nem postázok! Az aukció befejezése után a vevőnek egy hete van a jelentkezésre, ezt követően újabb egy hét a lebonyolításra, beleértve az értékelést is! Ha az adás-vétel ennyi idő elteltével nem zárul le, negatív értékelést követően újra felteszem a terméket.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-10 19:29
. Kinroad Force 50 robogó + Honda CS125 - csomagár - Jelenlegi ára: 1 Ft