2011. augusztus 27., szombat

Szellemkutya - Jim Jarmush Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Szellemkutya professzionális bérgyilkos. Hangtalan, könyörtelen és félelmetesen hatékony. A maffia megbízásából dolgozik: sosem kérdez, csak cselekszik, ám még neki is vannak elvei, méghozzá több ezer éves múltra visszatekintők. Szellemkutya ugyanis a szamurájok útját járja: egy letűnt kor utolsó harcosa ő, aki önfegyelemmel adózik maga és engedelmességgel mestere iránt. Mikor azonban egy önhibáján kívül meghiúsult akciót követően megbízói úgy döntenek, hogy megszabadulnak tőle, az elveit védő szamuráj szembefordul velük, s könnyen lehet, hogy ezzel nem csupán a gengszterek, de saját sorsát is megpecsételi.
Jim Jarmusch (Éjszaka a Földön, Halott ember) kendőzetlenül erőszakos, mégis melankolikus hangvételű akciófilmjében a Kelet találkozik a Nyugattal, a modern hip-hop kultúra az ősi szamurájtörvényekkel. Az elveiért mindhalálig kiálló fejvadász szerepében az Oscar® -díjas* Forest Whitaker pedig olyan elemi erejű alakítást nyújt, melynek hatására Szellemkutya generációjának egyik legkultikusabb figurája lett.
*2007. Legjobb férfi főszereplő (Skócia utolsó királya)
Forest Whitaker
Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Ajánló
Előzetes
Zenei hangsáv - Önállóan meghallgatható zenei hangsáv (a Wu Tang Clan frontembere, The RZA komponálásában)
Dokumentumfilm - Szellemkutya odüsszeiája: Utazás a szamurájok világába (kb. 30 perc) - Dokumentumfilm a forgatásról Jim Jarmusch, Forest Whitaker és The RZA közreműködésével
Kimaradt jelenetek



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 20:59
. Szellemkutya - Jim Jarmush Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft